perjantai 31. maaliskuuta 2017

Belinda Bauer: Näkijä

Helmet-lukuhaasteen kohtaan: 23. Käännöskirja

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 24. selvitetään rikos, 40. kirjailija tulee eri kulttuurista, 47. 2 haastekohtaa ja 49. 2017 uutuuskirja



Anna ja James Buckin 4-vuotias poika, Daniel katoaa kotikadullaan. Jäljelle jää vain pienet jalanjäljet naapurissa olevan autokorjaamon edustalle vastavaletulle betonille. James on töissä siellä korjaamolla. Anna on sekaisin surusta ja käy joka päivä puhdistamassa Danielin jalanjäljet. Kiillottaa, puhdistaa ne.

Anna on yrittänyt itsemurhaakin. Poliisi John Marvel pelastaa hänet. Heidän tiensä kohtaavat myöhemminkin.

Anna kuulee meediosta ja osallistuu tilaisuuteen. Pyytää apua meediolta selvittääkseen missä Daniel on. Meedio on aiemmin auttanut poliisia etsimään Edie-tyttöä, joka myös katosi. Etsitään lapsia ja myös kadonnutta koiraa. Anna tapaa tilaisuudessa Sandran, jonka koira on kadonnut. Sandra antaa kuvan koirastaan Annalle. Kuvassa näkyy jotakin omituista. John kiinnostuu asiasta ja alkaa selvittämään kuvan taustoja.

Syyllinen selviää ennen loppua. Omalta osaltaan kyseisen henkilön menneisyyteen liittyen. Ehditäänkö ajoissa lapsia pelastamaan ja ovatko vielä hengissä pitkän ajan jälkeen.

Tämäkin sujuva kirja ja helppo lukea. Pidin tästä kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti