lauantai 11. maaliskuuta 2017

Jarkko Sipilä: Ei vasikka käskien laula

Dekkariryhmän lukuhaasteen kohtaan R: Kirjan nimessä eläin, puu tai kasvi
Helmet-lukuhaasteen kohtaan: 6. Kirjassa on monta kertojaa

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 18. vähintään 4 sanaa, 24. selvitetään rikos, 37. yli 20 teosta ja 47. kahden kohdan kriteerit


Jarkko Sipilän novelli-kokoelma. Osa näistä on julkaistu lehdissä. Tuttuja Sipilän luomia hahmoja mm. Takamäki, Suhonen jne. En ole näitä aikaisemmin lukenut. Mukava oli lukea. Osa lyhyitä juttuja mutta mukana muutama pitempi kirjoitus.

Tiedän joo että olen allerginen kaikenmaailman kielipoliiseille yms. virheisiin takertuvia ihmisiä. Mut tällä kertaa itse bongasin virheen kirjassa. En kyllä muista että kovin usein tällaisiin kiinnitän huomiota. Tällä kertaa oli kysymys sämpylöistä. Juusto ja kinkku. Keskustelua siitä kumman ottaa. Valitsi kinkun. Sit vähä myöhemmin haukkasikin juustosämpylää. Minä höh mitä eikö sen pitänyt olla kinkku. Kyllä sit rupes naurattaan että kerrankos itsekin hoksin tällaisen. Mutta mutta, kukaan meistä EI ole täydellinen että ei ne kirjailijatkaan aina onnistu joka ikisessä kirjassa. Ei minua haitannut eikä se häirinnyt lukuelämystä. Mut ajattelin mainita kun en muista että olisin aiemmin tällaiseen kiinnittänyt huomiota.

Parhain tarina taisi olla se viimeinen. Pidin. Tuli hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti