tiistai 11. huhtikuuta 2017

Karin Slaughter: Kahlittu

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 24. Kirjassa selvitetään rikos

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 23. käännöskirja, 40. kirjailija tulee eri kulttuurista kuin sinä 47. kahden haastekohdan kriteerit


Entinen poliisi löydetään murhattuna rakennustyömaalta. Rikospaikalta lähtee veriset jalan jäljet. Se kertoo että olisi toinenkin uhri. Hänen henkensä on myös vaarassa jos häntä ei löydetä. Todisteet kertovat jutun yhteyden Will Trentin menneisyyteen. Sillä on tuhoisat seuraukset Willin läheisille, työtovereille sekä hänen jahtaamien rikollisten elämään.

Koripallo-maailmassa liikutaan. Koripallon pelaajaa on syytetty raiskauksesta. Juttu kaatui, mutta on olemassa video joka todistaa toisin. Kaikilla on ovela kytkentä toisiinsa. Ällistyttävä juonen käänne. En osannut edes odottaa sellaista.

Will ja Sara Linton joutuvat pyörteisiin. Sara joutuu käsittelemään omaa mustasukkaisuuttaan. Siskonsa kanssa keskustelun lomassa tuli kyllä niin hyvin sanottua tuosta. Saran Jeff on kuollut, mutta jos Jeff eläisi, tietysti Sara valitsisi hänet. Sen sijaan Willin Angie elää, mutta silti Will valitsi Saran.

Kirjan alku oli hämmentävä kohtaus Angiesta. Se sai ihmettelemään että mitä hittoa. Vetävä alku joka sai haluamaan lisää, mitä kuka häh. Siksi tämä kirja oli taitavasti kirjoitettu. Ainoa joka saa risuja on joko kustantaja tai painopaikka, riippuen kummalle asia kuuluu. Teksti onnettoman pientä. Tiedän että oma näköni huonontunut ja uusien lasien aika on sitten jonain päivänä. Jään odottelemaan lisää Slaughterin kirjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti