keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Saul Black: Tappamisen pitkä oppimäärä

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 7. Salanimellä tai taitelijanimellä kirjoitettu kirja

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 5. liikutaan luonnossa, 23. käännöskirja, 24. selvitetään rikos, 40, kirjailija tulee erilaisesta kulttuurista kuin sinä ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Jesh! Onnistuin. Yritin tätä aiemmin lukee ja jätin kesken. En kyllä ymmärrä enkä muista että miksi. Päätin nyt uudestaan yrittää tätä kun on kehuttu ja tullut toinenkin kirja. Tällä kertaa onnistuin lukemaan loppuun. Tämähän oli hyvä kirja. Liekö ollut lukujumi sillo tai ei vaan saanu langanpätkästä kiinni.

10-vuotias tyttö, Nell onnistuu pakenemaan murhaajia. Hänen perheensä teurastetaan. Äitinsä viimeiseksi sanoikseen komensi tyttöä pakenemaan. Tyttö lähti. Sai toisen murhaajan peräänsä mutta onnistui pakenemaan. Yksinäisyydessä asuva erakko, vanha mies löysi tytön ja vei mökillensä. Miehellä paha iskias ettei pystynyt itsekään liikkumaan. Hänen kuollut vaimonsa puhui miehelle neuvoja tytön suhteen.

Samalla poliisi, Valerie pitkään jahdannut sarjamurhaajaa mutta johtolangat vähissä. Valerie joutuu lavastetuksi ja jää sairauslomalle, mutta jatkaa silti tutkintaa ja onnistuu vihdoinkin saamaan selville kuka on murhaaja. Alkaakin ajojahti. Valerie tietää kuka hänet lavasti, työparinsa Carla. Carla vihaa Valerieta, joka ei ymmärrä miksi. Yhdessä he kuitenkin lähtevät murhaajan perään. Viime tipassa ehtivät paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti