keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Tero J. Kauppinen: Pahan arkkitehti

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 44. Kirjassa käsitellään uskontoa tai uskonnollisuutta.

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 15. harrastetaan/harrastus, 17. kannessa sinistä ja valkoista, 24. selvitetään rikos, 30. kirjan nimessä on tunne, 41. kannessa on eläin ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Tän hoksin kirjailijan itsensä mainostavan Dekkariryhmässä. Odottelinkin aikani että se ilmestyy. Oli viime vuonna ilmestynyt, mut mein kirjasto ei ollu tilannu. Ehdotus onneksi meni läpi ja tilasivat.

Toinen rikosromaani historian opettaja Janne Vaarasta. Yllättävän hyvin kyllä muistin edellisen kirjan. Kauppinen osaa mielestäni kirjoittaa hyvin ja helppolukuisesti. Vaaran hahmo mieleen jäävä. Odotan jo innolla lisää.

Janne Vaara on Lontoossa ja joutuu todistamaan läheltä veristä murhaa. Käy myöhemmin ilmi että murhaaja oli erehtynyt henkilöstä. Oikea kohde oli Janne Vaaran kollega, joka murhataan Hollannissa. Janne ja Sophie Jardin tutkivat juttua myös. Mielenkiintoista kerrontaa uskonnosta ja miten se on vaikuttanut tapahtumiin. Käy ilmi että Jannen kollega oli saanut uhkauksia.

Suomessa taas selvitellään huume-juttuja. Pieniä huume-eriä jää kiinni mutta isommat pääsevät läpi. Miksi? Se onkin erikoinen tapaus. Oikea murhaaja järjestää myös ansan molemmille poliiseille ja he ampuivat toisiaan. Kuka onkaan pahan arkkitehti joka vetelee naruista.

Erittäin hyvin piti otteessaan ja loppua kohden kiihtyi ettei malttanut lopettaa lukemista. Odotan todella mielenkiinnolla jatkuuko sarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti