lauantai 29. huhtikuuta 2017

Tuija Lehtinen: Saimi ja Selma Prinsessa Armada

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 18. Kirjan nimessä on vähintään neljä sanaa.

Sopii myös kohtiin: 2 blogi, 5. liikutaan luonnossa, 15. harrastetaan/harrastus, 17. kannessa sinistä ja valkoista, 25. kukaan ei kuole, 35. erisnimi, 37. yli 20 teosta, 41. kannessa eläin, 47. kaksi haastekohtaa ja 49. 2017 uutuuskirja


Ihanaa kevyttä luettavaa välillä. Lehtisen nuorten kirja. Saimi ja Selma ovat tuttuja Lehtisen Rebekka kirjoista. Rebekka on tyttöjen iso sisko. Saimi ja Selma ovat melkoinen tehokaksikko. Koheltavat ja säheltävät monessa mukana. Ihana lukea tyttöjen kehitystä. Tällä kertaa tytöt eivät saaneet kesätyötä enonsa marketista kun Rebekka sai sen. Tytöt osallistuvat kesäteatteriin ja tutustuvat samalla Prinsessa Armadaan. Armi hepan kautta tulee hevosmaailma tutuksi. Tytöt käyvät myös raveissa toisen vanhan vaakun kanssa.

Saimi osallistuu myös palokuntaleirille. Poppari Daniel järjestää tytöille yllätyksen. Ihastuksia sattuu ja tapahtuu. Samoin kuin yrityksen perustamista. Siinäpä tytöille puuhaa ja jännitystä tuleeko tilauksia.

Kaikki hahmot ovat mielenkiintoisia ja persoonallisia. Oikein odotan lisää. Toinen vanhoista vaakuista kehnommassa kunnossa. Saa nähdä koska Lehtinen kirjoittaa hänet pois. Vanhat vaakut kyllä oikein hauskoja hahmoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti