maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kaija Maarit Hannele Laine: Syyskuun unikko

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 25. Kirja, jossa kukaan ei kuole.

Sopii myös kohtiin:  2. blogi, 39. ikääntyminen, 42. esikoisteos ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Vihdoinkin sain käsiini tämän. Kaijan olen tuntenut muutaman vuoden. Hän on lahjakas kirjoittaja. Tämä on hänen esikoisteoksensa. Runokirja. Kirjaa voi tilata täältä, täältä tai täältä. Valitettavasti ykskään Suomen kirjastoista ei ole tilannut tätä kirjaa. Jos hoksit ja olet kirjaston käyttäjä, katsoppa onko tein kirjasto hommannu. Pistä halutessa hankintaehdotukseksi. Minun kirjastoni hylkäsi hankintaehdotuksen. Olenkin haastanut kavereita laittamaan kirjastoilleen hankintaehdotukseen. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan hankkiiko joku. Sattui kyl osumaan äsken linkkejä hakiessa silmään Turun kirjasto. En tiedä ovatko hankkineen vai mikähä lienee tämäkin on: https://osva.btj.fi/turku/products/42675

Mut joo, kirjassa runoja. Vaikka en ole vuosiin paljoa runoja enää lukenut, niin tästä pidin. Osa kolahti kunnolla ja osa nauratti. Kyllä Kaija osaa. Kohdassa Ihmisen elämä, oli oikein osuvia ja hyviä runoja. Mieleen tuli siivoojien kultainen lause: Vie mennessäs, tuo tullessas, tee ollessas.

En voi lempirunoa sanoa, koska monet osui ja pidin. Enkä ajatellu kopypastata mitään kohtaa erikseen. Tottakai suosittelen tätä kirjaa, jos pitää runoista. Jospa Kaijalta vielä kirja tuleekin. Toivon kovasti. Sitähän Kaija on haaveillut. Tämä yksi askel kohti haavetta. Kovasti Kaijalle tsemppiä. Kiitos kun olet ja kiitos kun kirjoitit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti